Is iemand verslaafd als hij één keer in de week een gram coke gebruikt?
Home » Coke kopen  »  Is iemand verslaafd als hij één keer in de week een gram coke gebruikt?
Is iemand verslaafd als hij één keer in de week een gram coke gebruikt?

Buy Cocaine, Netherlands, Belgium, Amsterdam, Rotterdam. Safe and Trustworthy, In person or by mail and Best Quality!

Eén keer per week 1 gram coke is veel. De kans dat cocaïne schadelijk wordt of misbruikt wordt is groot. Bij de vraag of iemand teveel gebruikt moet niet alleen gekeken worden naar verslaving maar ook naar eventuele maatschappelijke- en gezondheidsschade.

Een gebruiker kan aan zichzelf een aantal kritische vragen stellen:

 • Heb ik cocaïne nodig om het leuk te krijgen of kan ik zonder cocaïne ook in een goede stemming komen?
 • Ben ik de afgelopen tijd steeds meer gaan gebruiken? Gebruik ik meer cocaïne per keer, op meer plekken en op meer tijdstippen? Kortom welk patroon is er in mijn gebruik te ontdekken: stijgend, gelijk, dalend of met pieken.
 • Geef ik steeds meer geld aan het middel uit en hoeveel geld is dat eigenlijk?
 • Levert het middel steeds meer problemen op bijvoorbeeld met sommige vrienden, werk en opleiding?
 • Ben ik in gedachten veel met het middel bezig?
 • Ben ik veranderd sinds mijn gebruik?
 • Gebruik ik wel eens om nadelige gevolgen van vorig gebruik op te heffen?

Hoe leuk drugsgebruik ook kan zijn, het is nooit helemaal zonder risico’s. Zorg daarom dat je goed in je vel zit. Eet en slaap voldoende voor en na gebruik en informeer jezelf over de werking. Grote hoeveelheden en combinaties van drugs pakken meestal slecht uit, dus vermijd dit zoveel mogelijk. Ook is het belangrijk dat je drugs van tevoren laat testen, zodat je weet wat er in zit. Spuit liever niet. En drugs in het verkeer zijn uit den boze. Het beste is om drugs samen met bekenden te gebruiken en elkaar in de gaten te houden. Zo houd je drugsgebruik leuk en veilig.

Gebruik alleen als je goed in je vel zit

Als je drugs of chems gaat gebruiken, denk dan aan het volgende:

 • Neem alleen alcohol en drugs als je je lichamelijk en psychisch goed voelt
 • Gebruik dus geen middelen als je moe, somber of depressief bent of last van angstaanvallen of psychoses hebt
 • Hoe bepaalde drugs uitwerken op jou, hangt af van je stemming. Wanneer je je rot voelt, ga je je door drugsgebruik meestal nog rotter voelen
 • Combineer alcohol of drugs niet met medicijnen; je loopt dan extra risico op overdosering, bijwerkingen en onverwachte effecten


Informeer jezelf

 • Als je je goed informeert voordat je een bepaalde drug neemt, weet je beter waaraan je begint. Je kent dan de effecten en risico’s en weet hoe lang een drug doorwerkt
 • In het Drugs en chems ABC lees je meer over de effecten en risico’s van veelgebruikte drugs en chems. Voor vragen kun je ook terecht bij de Drugs Infolijn: 0900-1995 (€ 0,10 p/m)


Laat je drugs (chems) testen

Testen is belangrijk:

3 gedachten over “Is iemand verslaafd als hij één keer in de week een gram coke gebruikt?

 1. HC, was puur mijn mening omdat ze etizolam etc verkopen met inositol voorgemixt.
  poeder ver van tevoren voor mixen is niet verantwoord. Dit is omdat de ééne stof zwaarder is dan de ander en dan bevop gaat liggen of zakken. en je dus kans heb dat je een zak met alleen het 1 of alleen het ander verkoopt.
  Wou ooit iets bestellen bij ze en had via telegram contact met iemand van HC over probleem met het betaalmiddel wat snel gemaakt zou worden. dat doet het nu nog niet, was langer dan jaar geleden.
  ging toen uit nieuwsgierigheid even verder kijken. toen hadden ze ook geen eigen kvk maar die van een feestwinkel of iets vaags.

 2. Ik heb zelf al zaken gedaan met HC, RCN, S……zzz (ja die met die kikker), en RCP (was vroeger LSR). RCN en RCP (zit het ‘em die R?) zijn de beste. RCP is wat goedkoper alleen heeft niet heel groot assortiment. Haal bij RCN alles was ze bij RCP niet hebben.

  HC wisselende ervaringen mee. S……zzz zijn ja goedkoop, 2-FDCK was goed. Maar die 6APB bleek later heel iets anders te zijn bij de testservice.

  Alleen waar blijven die illegale feestjes? Krijg geen uitnodigingen meer. Ben het helemaal zat zo zonder feesies.

  0,3 tot 0,5 % kans om te overlijden. En dat zal wel minder zijn als je niet boven de 60 bent en veels te dik. Als ik zie wat al die mensen naar binnen gooien aan alcohol en andere leuke zaken dan begrijp ik niet waarom iedereen zo moeilijk doet.

  Als ik zo hoe een vriend van mijn rijdt met zijn barrel van een Toyota Supra (wel heel snel, echt zo’n fast2furious ding) dan heeft hij zijn plaats op het kerkhof al gereserveerd liggen. Maar wel allemaal bang zijn voor een stom virus. Nou, nou enfin ben het zat. Hoop dat het snel weer een beetje aan de gang gaat.

  Wat betreft etizolam. Dat gaat dus gewoon sneller verboden worden dan de rest.

  Even nog weer maar eens de paradox van dit alles. Hieronder de foto van de mensen die over onze gezondheid beslissen terwijl ze naar aanbeveling van de WHO SAMEN kwamen op 2 tot 6 maart 2020 in Wenen…..en toen vlogen ze ook weer vrolijk terug…..blij dat ze weer een gesponsord tripje in een ongetwijfeld 5 sterren hotel te pakken hadden, naast dat ze wellicht nog wat anders te pakken hadden opgedaan toen ze nog even op wintersport gingen in Ischgl….

 3. =17ptWelkom op mijn advertentie. =17ptHier onder kan je lezen welke Producten ik lever. =17ptDe producten die ik heb zijn van hoog kwaliteit. Bij Mij gaat het om tevredenheid en gezeur te vermijden. Ik ben uit op een langdurige handel.=17ptDe producten kunt u altijd voor aankoop rustig wegen & testen. =17ptDit zijn de producten die ik op dit moment aanbied.: =17pt- XTC ( 250’ers, 200+ , 180’ers ) =17pt- Coke ( Colombiaanse & Peruaanse )=17pt- Ketamine ( S & R variant ) =17pt- Speed ( roze & witte variant ) =17pt- Weed ( Amnesia, strawberry Kush , Apple kush , Lemon Haze )=17pt- Hasj (Superpolm , Hiya, Polm )=17pt- Het kan ook nog zijn dat ik nog andere dingen heb liggen dus vraag het me.=17ptWie weet heb ik wat je zoekt. =17pt- Ik lever door heel Belgie & Nederland. =17pt- Afnemen kan ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *