Online Drugs Kopen
Home » Drugs Kopen Nederland  »  Online Drugs Kopen
Online Drugs Kopen

Koop de best kwaliteit cocaine, ecstasy, speed, door heel Nederland en Belgie. In persoon of opsturen? Alles valt te regelen. Het makkelijkst te bereiken rond Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, enz.

Stuur snel een mailtje naar:

bestellen@cokeforum.com

en we regelen het!

De zuiverheid van de DC-C die wij verkopen is minimaal 98% of hoger!

DC-Cocaine kopen | 1 gram. Dit product is alleen bestemd voor onderzoeksdoeleinden en dus niet voor menselijke consumptie. Bewaar deze cocaine analoog op een koele en droge plaats. Onder goede opslag omstandigheden kan stabiliteit van de research chemical dc-cocaine tot 2 jaar duren in poeder vorm. Research chemicals kopen doe je legaal, veilig, snel & discreet bij RCN winkel. Altijd kwaliteit voor een eerlijke prijs. “You’ll love it”
Descarbomethoxy-cocaïne (DC-cocaïne) is een alkaloïde die wordt verkregen uit de bladeren van een plant uit de coca-familie, inheems in Java, en is geïsoleerd door Giesel. DC-cocaïne is een stimulant (DAT-remmer) met ongeveer 35% de potentie van zijn analoog is. Het is langer actief en minder toxisch dan cocaïne. dc-cocaïne wordt in het bijzonder bereid uit atropine verkregen uit nachtschadeplanten. maar nu niet meer, Nee! Het hydrochloraat van DC-cocaïne werd voor het eerst bereid door Lieberman, de DC-cocaine had hij synthetisch gemaakt, als de basis van het product dat niet echt lekker oplosbaar was in water. In tegenstelling tot de cocaïneoplossing, die binnen enkele dagen verslechtert, kan de oplossing van het zout-dc-cocaïne enkele maanden worden bewaard zonder dat er ontleding optreedt. Descarbomethoxy-cocaïne behoort door zijn chemische samenstelling tot de atropigene-cocaïnegroep.

Gevarenaanduidingen:
DC-COCAINE kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
DC-COCAINE kan irritatie van de ogen veroorzaken.
Voorkom lozing van Research chemicals in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen:

Research chemicals verwijderd houden van warmte /vonken /open vuur / hete oppervlakken. – Niet roken
Research chemicals in een goed gesloten verpakking en buiten bereik van kinderen bewaren!
BIJ CONTACT VAN DC-COCAINE MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
BIJ CONTACT VAN DC-COCAINE MET DE HUID: met water en zeep wassen.Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel van DC-cocain vermijden.
NA INADEMING VAN DC-COCAINE: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Blijft het slachtoffer onwel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Grammetje cocaïne of heroïne kopen? Gebruikers doen dat doorgaans bij een dealer, hun vaste 'mannetje' bij de uitgang van het metrostation, maar de ondergrondse internetdealer rukt op. Drugsspecialist van het Trimbos Instituut Daan van der Gouwe signaleert een toename van online drugsaanschaf. Een verontrustende trend, omdat de kwaliteit van deze drugs bepaald niet is gewaarborgd: "Je moet maar afwachten of je krijgt wat je hebt besteld. Deze kopers zijn hun eigen proefkonijn."Iris Pronk6 maart 2014, 18:00

Van der Gouwe houdt de drugsfora in de gaten van onder meer het Tor-netwerk, de zwarte markt van het internet waar verkopers anoniem illegale waar aanbieden, van wapens en organen tot kinderporno en drugs. Dit digitale schemergebied wordt volgens Van der Gouwe steeds vaker bezocht door Nederlandse 'psychonauten': "De ervaren, geïnteresseerde gebruikers die van experimenteren houden en wel eens iets anders willen. Zij stellen elkaar vragen als: Ik ga deze drugs voor het eerst gebruiken, wat kan ik verwachten?"

De psychonauten kopen ook steeds vaker op Silkroad 2.0, Peoples Drug Store of Brainmagic; malafide sites die ogen als keurige webshops, compleet met wervende reclameslogans ('direct van de importeur!', 'gegarandeerd onversneden!'). Dat leidt het Trimbos-instituut af uit verklaringen van de bezoekers van de testlocaties van het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS): ruim dertig loketten in heel Nederland waar gebruikers anoniem drugs kunnen inleveren, om die te laten testen in het laboratorium. "We vragen altijd: Waar heb je dit vandaan?" aldus Van der Gouwe. "Vaker dan voorheen luidt het antwoord: internet."

'Flinke schade'
Daarbij gaat het meestal niet om de gangbare drugs - heroïne, cocaïne, xtc, cannabis en amfetamine - omdat die in Nederland op straat relatief makkelijk te krijgen zijn, en doorgaans goedkoper dan op internet. Populaire webaankopen zijn de designerdrugs, oftewel de Nieuwe Psychoactieve Stoffen, die niet onder de Opiumwet vallen omdat ze nog onbekend zijn. Door die nieuwe stoffen kan "de roekeloze gebruiker flinke schade oplopen", weet Van der Gouwe. "Gelukkig lijkt het gebruik van deze stoffen hier nog beperkt."

De online drugsverkoop past in de brede trend van bijvoorbeeld illegale geneesmiddelen, die door virtuele apotheken worden aangeboden. Het ministerie van volksgezondheid waarschuwt daar al jaren voor, onder meer via internetpillen.nl. Net als de designerdrugs zijn ook deze virtueel aangeschafte pillen vaak "onbetrouwbaar qua samenstelling", zegt Dries de Kaste van het RIVM. "De kwaliteit is niet best. Is het wat je hebt besteld? Waar komt het spul vandaan? Allemaal vraagtekens."

De illegale drugswebshops zijn moeilijk aan te pakken. Daar kan Nederland alleen niets aan doen, dat moet internationaal opgepakt worden, aldus Van der Gouwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *