CBD-hennepolie, marihuanaknoppen, EPHEDRINE, HEROIN, 4MMC, COCAINE, MDMA, KETAMINE, CRYSTAL METH, LSD, OXY, XANAX,
Home » Uncategorized  »  CBD-hennepolie, marihuanaknoppen, EPHEDRINE, HEROIN, 4MMC, COCAINE, MDMA, KETAMINE, CRYSTAL METH, LSD, OXY, XANAX,
CBD-hennepolie, marihuanaknoppen, EPHEDRINE, HEROIN, 4MMC, COCAINE, MDMA, KETAMINE, CRYSTAL METH, LSD, OXY, XANAX,

Koop de best kwaliteit cocaine, ecstasy, speed, door heel Nederland en Belgie. In persoon of opsturen? Alles valt te regelen. Het makkelijkst te bereiken rond Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, enz.

Stuur snel een mailtje naar:

bestellen@cokeforum.com

en we regelen het!

MDPV, MARIJUANA, DMT Crystal, CODA, GHB en andere gerelateerde producten te koop tegen zeer goedkope prijzen.

Actavis promethazine met codeïne paarse hoestsiroop

Welkom bij onze online winkel, bestel Mephedrone online (4MMC, MKAT, Meow Meow). MKAT te koop, (4-MEC, MXE, MDPV) Of u nu overweegt om Mephedrone te kopen (Koop Mephedrone hier) of dat u wilt weten hoe u Mephedrone kunt bestellen, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn het beste Badzout, Methamfetamine, Adderall, MDMA (ecstasy, molly), Mephedrone, Methylone, Xanax, Fentanyl-pleisters, Dextroamfetamine, Efedrine, Cannabisolie, Ketamine, Speed ​​Paste, MDAI-winkel om geavanceerde materialen voor uw in te slaan experimenten. U heeft iemand nodig die u kunt vertrouwen als het gaat om het leveren van 100% legitieme, absoluut pure Producten en bij ons kunt u daar absoluut zeker van zijn. Onze toewijding aan kwaliteit en wetenschappelijke integriteit heeft ons tot een van de meest gerespecteerde leveranciers op de online markt gemaakt, een reputatie die we zeer serieus nemen en waar we hard voor werken.

hydromorf kopen, mophine kopen, Rohypnol kopen, koop nonylfenol, - methylmethcathinone (4-MMC) kopen, MDPV kopen, koop ketamine, 3- (p-fluorbenzoyloxy) tropaan, benzylpiperazine (BZP), 3-trifluormethylfenylpiperazine (TFMPP), Nandrolon, 4-Fluorotropacocaïne, MDMA, Rohypnol, methylone, amfetamine kopen, morfine bestellen, heroïne bestellen, bestel amfetamine, LS Lsd-Efedrine-HCL-Oxycontin-Hydrocodon-Cocaïne-Ketamine-HCL-Meth-Herion-4-mmc-Xanax-2mg-reep- Mephedrone-Mdma-Alprazolam-JWH-020-MDAI-5-MeO-DALT-MDPV-Naphyrone-2C-C-2C-D-2C-E-2C-I-2C-P-2C-T- Mdma, 4-mmc, ketamine

Crack: drang naar herhaling flash-effect[bewerken | brontekst bewerken]

Crack is met ammonium opgeschoonde cocaïne, die ofwel gerookt wordt met een zogenaamde basepijp ofwel op aluminiumfolie wordt gerookt, genaamd chinezen, zoals heroïne. Van cocaïnehydrochloride kan een 'base' gemaakt worden door toevoeging van bijvoorbeeld natriumbicarbonaat of ammonia. Crack wordt gekookte coke (base), crack, free base, zuivere coke, schone coke, bori, rock of simpelweg wit genoemd. Het op deze manier gebruiken van coke geeft een sterk flash-effect. Anders dan bij het roken van heroïne is cocaïne binnen een kwartier tot een halfuur weer uitgewerkt en ontstaat er een sterke drang naar herhaling van het flash-effect. De roes kan maximaal een uur duren. Cocaïne leidt niet tot een lichamelijke afhankelijkheid, maar de geestelijke verslaving van met name basecoke is zeer sterk. Samen met heroïne wordt crack vaak als een van de meest verslavende drug gezien.[13] Cocaïne kan ook -opgelost in water- gespoten worden. Dit geeft een sterke maar korte flash, en het risico van overdosering is hierbij groot.[14] Het aantal crackverslaafden in de drie grootste steden van Nederland werd in 2017 geschat op 6.659.[15]

Effecten op de longen[bewerken | brontekst bewerken]

Het gebruik van crack kan in zeldzame gevallen aanleiding geven tot het ontstaan van een "crack lung" ("crack long"). Symptomen die hierbij voorkomen zijn bloed ophoesten, zuurstoftekort en klaplong. In geval van longfalen is kunstmatige beademing noodzakelijk.

Effecten op het hart[bewerken | brontekst bewerken]

Cocaïne versnelt de hartslag en verhoogt de bloeddruk in dosis-afhankelijke mate. Tevens zorgt het ervoor dat het hart krachtiger samentrekt. Deze drie factoren leiden ertoe dat het hart zwaarder belast wordt. In de Verenigde Staten meldden zich in 2005 180.000 mensen op de spoedafdeling van een ziekenhuis in verband met pijn op de borst na cocaïnegebruik. Zo'n 0,7-6% van deze mensen kreeg een hartinfarct. Opvallend is de lage leeftijd van deze groep mensen met een hartinfarct: gemiddeld 38 jaar. De hartklachten kunnen al na 1 minuut optreden, maar ook na 4 dagen nog voorkomen. Daarbij dient er rekening gehouden te worden met het feit dat het hartinfarct zo klein kan zijn, dat er ook een 'stil hartinfarct' kan ontstaan, waar de gebruiker niks van merkt. Als er dus geen klachten zijn betekent dat niet dat het gebruik geen negatief effect op het hart heeft gehad. Het eerste uur na cocaïnegebruik heeft men een 24 maal hoger risico op het krijgen van een hartinfarct, vergeleken met de gemiddelde bevolking.[16]

Verslavingszorg[bewerken | brontekst bewerken]

In 2015 waren 7.300 mensen in behandeling voor primaire verslaving aan cocaïne waarvan 16% nieuwkomers. Ongeveer 45% is verslaafd aan crack. 62% heeft ook een secundaire verslaving vooral alcohol (33%), opiaten (28%) en cannabis (19%). Cocaïne is ook vaak een secundaire verslaving, meestal worden dan opiaten (46%) of alcohol (36%) als primaire verslaving genoemd. Jaarlijks sterven in Nederland ongeveer 26 mensen aan de directe gevolgen van cocaïne gebruik.[17]

Effecten van cocateelt op samenleving en natuur[bewerken | brontekst bewerken]

Bestand:Oorlog tegen het witte goud.webm

Documentaire Oorlog tegen het witte goud over de cocaïnehandel in Peru en de gevolgen voor de samenleving.Cocaïne, geconfisqueerd door de DEA. De 'baksteentjes' zijn een gebruikelijke transportvorm bij drugsbendes.

60% van de cocaïne op de markt is afkomstig uit Colombia.[18] Met de cocaïneopbrengst worden onder andere de strijders van de FARC en de paramilitairen gefinancierd. Dit is een van de oorzaken van het voortduren van binnenlands conflict.[19][20][21] Bovendien brengt de cocateelt en de -opwerking in de Colombiaanse regenwouden aanzienlijke schade toe aan de natuur.[22]

Geschiedenis[bewerken | brontekst bewerken]

 • Het cocaïne-alkaloïde werd voor het eerst geïsoleerd door de Duitse chemicus Friedrich Gaedcke in 1855.
 • In 1859 ontwerpt Albert Niemann, een doctoraalstudent aan de Universiteit van Göttingen in Duitsland een verbeterd zuiveringsproces. Hij noemt het alkaloïde “cocaïne”.
 • In 1879 werd cocaïne voor het eerst gebruikt om een morfineverslaving te verhelpen.
 • Cocaïne werd als lokaal anestheticum voor het eerst gebruikt in Duitsland in 1884.
 • In 1884 schreef Sigmund Freud het artikel Über Coca, waar hij het therapeutische gebruik van cocaïne beschrijft.[23]
 • In 1885 verkocht Parke-Davis in de VS cocaïne in diverse vormen, waaronder sigaretten, poeder, en zelfs een cocaïnemengsel dat direct in een ader gespoten kan worden met de bijgesloten naald.
 • In 1886 wordt Coca-Cola uitgevonden, het oorspronkelijke recept bevat cocaïne.[24]
 • In het begin van de twintigste eeuw waren de verslavende effecten van cocaïne bij velen bekend, en het probleem van cocaïnemisbruik kreeg politieke aandacht in de VS.
 • In 1900 wordt de Nederlandsche Cocaïnefabriek opgericht. Vaak wordt gezegd dat de Nederlandsche Cocaïnefabriek de grootste cocaïneproducent ter wereld was. Dit is echter incorrect[25].
 • Rond 1903 werd cocaïne niet langer als direct ingrediënt gebruikt in Coca-Cola (behandelde cocabladeren worden echter nog altijd gebruikt).
 • In 1914 werd cocaïne verboden in de VS.
 • In de jaren 70 van de vorige eeuw werd cocaïne weer populair als drug, tot de opkomst van crack werd aangenomen dat de drug onschuldig was.[26] Het Medellín- en Calikartel werden opgericht in Colombia om aan de grote vraag te voldoen.
 • Van 1984 tot 1990 was er een crackepidemie in de VS.
 • Eind 1993 werd Pablo Escobar, oprichter van het Medellínkartel tijdens een vuurgevecht doodgeschoten door de Colombiaanse politie. Het Calikartel nam de leiding over in het cocaïneverkeer.
 • In 1995 werd het Calikartel ontmanteld door de Colombiaanse politie, waarna het Norte del Valle-kartel werd opgericht.
 • Tegenwoordig is cocaïne de op een na populairste illegale drug in de VS (cannabis is nummer 1), en heeft de hoogste totale straatwaarde, meer dan 35 miljard dollar in 2003.

Cocaïnepoeder

Prijs en kwaliteit[bewerken | brontekst bewerken]

Een gram cocaïne kost in Nederland tussen de 40 en 80 euro. De kwaliteit is erg verschillend, vaak is de cocaïne versneden. In 2007 was de gemiddelde hoeveelheid aangetroffen cocaïne 57% (gewichtsprocenten).[27] Ter vergelijking: De meest pure vorm van cocaïnepoeder bevat 89,3 procent.

In België varieert de prijs tussen de 50 en 80 euro per gram. De kwaliteit is over het algemeen genomen redelijk, al wordt veel cocaïne versneden met lokaal verdovende of 'onschuldige' niet-werkende stoffen zoals bakpoeder of melkpoeder. In 2009 stemde de Belgische minister van volksgezondheid Laurette Onkelinx in met een controversieel proefproject om druggebruikers hun drugs gratis te laten testen op de kwaliteit.[28]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *