cocaine bestellen coke bestellen
Home » cocaine bestellen coke bestellen
Snel KopenVul in wat je zoekt + je email en we nemen direct contact met je op!

Spring naar inhoud

Drugs kopen

Online veilig drugs kopen? Drugs bestellen kan nu bij ons!

Cocaine kopen

Bent u op zoek en wilt u cocaine kopen?

40 euro per gram

Minimum bestelbedrag is 150 euro

100% getest en goedgekeurd door ons. U kunt nu veilig en snel cocaine kopen bij ons.

Cocaïne, ook wel coke, is een stimulerend middel dat behoort tot de alkaloïden. Cocaïne werd oorspronkelijk op de markt gebracht als geneesmiddel, maar wordt tegenwoordig vooral als drug gebruikt. Het kan worden gesnoven, gerookt, of geïnjecteerd. De mentale gevolgen van inname van cocaïne zijn onder andere een verlies van contact met de werkelijkheid, een zeer fijn, opgewekt gevoel, of agitatie. Lichamelijke gevolgen zijn onder meer een verhoogde hartslag, transpiratie en verwijde pupillen. Hoge doses kunnen leiden tot een verhoogde bloeddruk en verhoogde lichaamstemperatuur. De effecten treden enkele seconden tot enkele minuten na inname op en kunnen tussen de vijf en de negentig minuten aanhouden.

Goede kwaliteit cocaine kopen? Bestel nu en ontvang uw cocaine binnen 2 dagen per pakket.

In zuivere vorm heeft cocaïne een sterk stimulerend effect. Cocaïne wordt in het uitgaanscircuit meestal door de neus geïnhaleerd (‘coke snuiven’). Cocaïne wordt ook gebruikt door mensen die een grote prestatie moeten leveren en is een vrij dure drug (‘yuppendrug’).

Een gram cocaïne kost in Nederland tussen de 40 en 80 euro. De kwaliteit is erg verschillend, vaak is de cocaïne versneden. In 2007 was de gemiddelde hoeveelheid aangetroffen cocaïne 57% (gewichtsprocenten).[23] Ter vergelijking: De meest pure vorm van cocaïnepoeder bevat 89,3 procent.

In België varieert de prijs tussen de 50 en 80 euro per gram.

Wilt u kwalitatief goede cocaine kopen? Neem nu contact op en u kunt direct uw cocaine kopen bij ons. Deze word discreet verstuurd via de post.

40 euro per gram

Minimum bestelbedrag is 150 euro

Zoeken naar:

Recente reacties

Ondersteund door WordPress | Thema: Sydney van aThemes.