coke kopen cocaine kopen coke te koop
Home » coke kopen cocaine kopen coke te koop
Snel KopenVul in wat je zoekt + je email en we nemen direct contact met je op!

Spring naar inhoud

Drugs kopen

Online veilig drugs kopen? Drugs bestellen kan nu bij ons!

Drugs kopen online

Drugs kopen online

Online koop je veiliger betere drugs dan bij een dealer

De Global Drug Survey is een onafhankelijk onderzoeksorgaan dat – zoals de naam al zegt – wereldwijd onderzoek doet naar drugsgebruik. Het team wordt geleid door een psychiater gespecialiseerd in verslaving. Het onderzoek loopt als vijftien jaar. Onlangs werden resultaten over 2014gepubliceerd. In de survey is gevraagd naar ervaringen met het online kopen van drugs. Dat kan via het dark net, het louche deel van het internet waar je alleen komt met browser Tor. Deze ervaringen worden vergeleken met ‘reguliere’ manieren van drugs kopen.

Uit de vergelijking tussen dark net en ‘alt source’ (alternatieve bron, wat meestal neerkomt op via een dealer) blijkt dat er offline meer bedreigingen voorkomen en er een grotere kans wordt ervaren dat familie en vrienden achter het drugsgebruik komen. Online zijn de prijzen beter, zijn er meer producten aanwezig en is de kwaliteit van de drugs beter. Het enige nadeel is dat online de kans groter is dat je je geld kwijtraakt. Het grote voordeel van online lijkt te zijn dat gebruikers aanbieders beoordelen, net als bij Etsy en Airbnb. Dat zorgt voor vertrouwen en goede producten. Zie de grafiek voor de vergelijkingen.

darknet-and-alt-source

Een van de overwegingen achter het gedoogbeleid van softdrugs is dat de kans zo verkleind wordt dat je van blowen overstapt naar zwaardere middelen. Online kan je alles kopen. Betekent dat ook dat mensen meer experimenteren? Ja, zoals deze taartdiagram laat zien: meer dan de helft is ook andere drugs gaan gebruiken.

how-has-accessing-drugs-via-the-darknet-affected-the-drugs-you-use

De resultaten zijn belangrijk voor de discussie over legalisering. Ze laten zien dat drugs kopen via een offline dealer onbetrouwbaar en gevaarlijk is. Dat kan opgelost worden door (bepaalde) drugs in een smartshop te verkopen. Zo wordt het mogelijk echt goede voorlichting te geven met zo min mogelijk risico’s voor de gebruiker.

Drugs kopen online kan nu makkelijk bij ons.

Neem contact op via de mail. Bekijk de prijzen. Meld welke drugs en hoeveel u wilt kopen. U kunt direct drugs bestellen online.

Zoeken naar:

Recente reacties

Ondersteund door WordPress | Thema: Sydney van aThemes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *